Jaaropleiding Acupressuur Natuurlijk

Je wordt meegenomen in een wereld van anders denken, niets past meer langs de lineaal, want alles blijkt rond te zijn en met elkaar in verbinding te staan………

Tijdens de 12 lesdagen leer je de basis van het gedachtengoed van de TCM (Traditionel Chinese Medicine). Besproken worden de vijf-elementen, de meridianen en de bijhorende acupressuurpunten, hun ligging en werking. Je leert naast het werken met acupressuur ook andere TCM gerelateerde technieken als Guasha, Moxa en Meridiaanstrekkingen.

Omdat het steeds duidelijker wordt dat voeding de basis is voor een goede gezondheid, zal er aan dit onderwerp tijdens de opleiding ruim aandacht besteed worden. De voeding wordt vanuit de Westerse als de Oosterse principes besproken. Het gebruik/toedienen van supplementen en kruiden zal hierbij eveneens ruimschoots aanbod komen.

De lesdagen bestaan in principe altijd uit een deel theorie en een deel praktijk. De mogelijkheid bestaat om een eigen hond of paard mee te brengen. Ter afsluiting van de cursus wordt er van de cursisten verwacht dat ze een bepaald aantal casussen hebben ingeleverd en dat ze hebben deelgenomen aan de praktijktoets. En dan mag je jezelf Acupressuur Practitioner noemen!

Uniek aan de cursussen en opleidingen van LN-Academie is dat er standaard in kleine groepjes (maximaal 6 personen) gewerkt wordt. Persoonlijke aandacht en begeleiding hebben we hoog in het vaandel staan. Evenals de onderlinge interactie wat de cursisten de mogelijkheid biedt hun eigen verhaal te kunnen delen als daar  behoefte aan is! Het meebrengen van een eigen hond of paard naar de opleiding behoort tot de mogelijkheden!

In 2018 zijn de jaaropleiding Acupressuur Natuurlijk hond  en de jaaropleiding Acupressuur Natuurlijk paard weer van start. Om deel te nemen is het kunnen omgaan met honden of paarden vereist.  Het niveau is minimaal MBO+/ HBO of deelname aan 1 van de introductie workshops of dagcursussen. Kennis van anatomie is een pré.

Cursus Acupressuur Natuurlijk
Cursus Acupressuur Natuurlijk

Voor actuele data bekijk de agenda

Postweg 36
7587 PD De Lutte
Enschede

T (06) 81 08 76 07
E mg@lunanueva.nl