Smoelenboek

De collega’s in de praktijk van Luna Nueva bestaan voornamelijk uit 4- benige blaffers en hinnekers. Ze helpen mee in de workshops, cursussen en jaaropleiding. Het prachtige van deze geweldige behulpzame collega’s is hun non-verbale communicatie, waarmee ze op geheel eigenwijze de deelnemers helpen zich verder te ontwikkelen….. Ik stel ze graag aan je voor!

Nimbus 2006; Vernoemd naar de bezem van Harry Potter. Een pracht van een Briard. Ze is een wijze steun en toeverlaat en helpt op haar manier mee tijdens de praktijklessen. En voor een lekker snackje is ze je beste vriendin…..

Shaffy: Kruising Labrador x Friese Stabij, vernoemd naar Rames Shaffy. Hij is een optima forma levensgenieter. Shaffy heeft van beide ouders de beste raseigenschappen in zich. Tijdens de praktijksessies ligt hij heerlijk op tafel te snurken. Grootste hobby; spelen met de blauwe bal. Heeft een zwak voor Autodrop…

Romeo: Een Groninger met een Amsterdams accent. Ex politiepaard, dus rechtvaardigheid heeft Romeo hoog in het vaandel. Hij is heer en meester van stal en zorgt dat het gekibbel tussen de dames in goede banen geleid wordt. Hij is de held van de praktijkdagen.

Fuego: Een bijna helemaal Arabier. Bijnaam Fikkielabamba. Doet op alle fronten zijn naam eer aan! Hij heeft een klein hartje dat omgeven wordt door een groot ego. Hij is mijn grote vriend, want ondanks zijn jonge ziel, heeft hij mij al veel wijze lessen geleerd!

Dorien: Een seniore New Forrest merrie. Zachtaardig behalve wanneer ze gevoerd wordt…….. Ondanks dat ze het soms een beetje lastig vindt, helpt ze goed mee in praktijklessen

Djuli: Deze New Forrest merrie is een vrouwtje met “ballen”. Als er wat te knokken valt, staat ze vooraan. Heeft een sportcarriers achter de rug als zowel spring als dressuur pony. Ondanks haar pittige karakter is ze tijdens de praktijklessen super behulpzaam.

Molly: Deze veelzijdige Welsh Mountain merrie is het kroonjuweeltje van de stal. Iedereen is dol op haar, inclusief Romeo (die stiekem een oogje op haar heeft…..). In haar carrière als kinderpony, heeft ze menig ruitertje geholpen vertrouwen te krijgen. Molly is een alleskunner, alleen heeft ze niet altijd even veel zin……

Sanneke: Je zou haar de vrouw des huizes kunnen noemen. Sanneke is een trotse Fjorden merrie die graag voor haar baasje wilde werken. Ze liep voor de koets zowel in enkel als in tweespan. Door een aantal opgelopen trauma’s viert Sanneke nu haar pensioen in de wei. Waar ze haar dagelijkse work-out van Fuego krijgt….

Tarieven

Doe je mee met de cursus?

Postweg 36
7587 PD De Lutte
Enschede

T (06) 81 08 76 07
E mg@lunanueva.nl