Intro Workshop Acupressuur Hond

Acupressuur maakt onderdeel uit van de TCM (Traditional Chinese Medicine). Evenals bij de acupunctuur wordt er gebruik gemaakt van de meridianen, de banen waardoor de lichaamsenergie stroomt (Qi). De meridianen zijn verantwoordelijk voor het voeden/bevochtigen van iedere cel in een lichaam. Met behulp van de punten die zich op de meridianen bevinden kun je een paardenlichaam helpen om in balans te komen en te blijven. Bij acupressuur maak je gebruik van verschillende manuele technieken om de acu-punten te behandelen.

Voor verbetering en behoud van de gezondheid van uw hond!

Acupressuur is een Oosterse drukpuntenmassage waarvan de basis voor iedere hondeneigenaar aan te leren is. Uw hond regelmatig behandelen met acupressuur verbetert zijn/haar fysieke en emotionele gezondheid. En niet te vergeten; het versterkt de band tussen hond en eigenaar.

Het masseren van bepaalde meridianen en het behandelen van specifieke acu-punten hebben o.a. een versterkende invloed op de weerstand, optimaliseren de spijsvertering en het geeft ondersteuning aan het bewegingsapparaat (denk hierbij ook aan spier- en peesklachten, artrose gerelateerde aandoeningen als heup/elleboogdysplasie en spondylosis)

Er wordt gewerkt met kleine groepjes (max 6 personen), zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt voor het vinden van de meridianen en de acu-punten die tijdens de workshop besproken worden.

Cursus is inclusief koffie en thee met wat lekkers, hand-outs en een naslagwerk!

Data: In overleg
Adres : Postweg 36 in De Lutte
Kosten : € 45,-
Inschrijven of meer informatie kan via het contactformulier of 06-81087607

Intro Workshop Acupressuur Hond
Intro workshop Acupressuur Hond

Inschrijven of meer informatie ontvangen?