Workshop Ontspanningsmassage Hond

“Ook honden kunnen enorm genieten van een massage!”

Nu ook online te volgen!!

Na aanmelding ontvang je de syllabus met daarin linkjes naar de praktijkfilmpjes. Het praktijkdeel wordt in de syllabus uitgelegd.  Zijn er vragen na het lezen van de syllabus en het bekijken van de filmpjes, dan mag je hierover altijd contact opnemen (kosteloos!).

Waarom zou je het doen??

Massage is een weldaad voor lichaam het geest, ook voor dieren. Het is een aangename beleving voor alle honden, maar zeker voor de honden die al op leeftijd zijn, problemen hebben aan het bewegingsapparaat of die snel gespannen raken en/of angstig zijn. Daarnaast kan massage helpen werkhonden/sporthonden beter te laten presteren en geeft het verminderde kans op blessures. Een leuke en zeker niet onbelangrijke bijkomstigheid van masseren is dat het de band tussen hond en eigenaar intensiveert!

Tijdens de workshop leren de hondeneigenaren verschillende technieken die komen uit de Klassieke Massage, Acupressuur/Shiatsu en TTouch. Door een mix te maken van deze drie kom je tot een breed inzetbare basismassage, die voor alle hondeneigenaren eenvoudig aan te leren is. In de syllabus die aan het einde van de workshop uitgereikt wordt, staan alle praktijkoefeningen uitgewerkt zodat er thuis ook eenvoudig mee aan de slag kan worden gegaan.

De workshop wordt in kleine groepen gegeven van maximaal 4 personen of  1-op-1 met hond en eigenaar. De workshop is inclusief koffie en thee met wat lekkers, hand-out en naslagwerk waarin alle oefeningen staan uitgewerkt.

Data: in overleg
Locatie: Postweg 36 in De Lutte of op ergens anders op locatie
Tijd: een dagdeel (ochtend, middag of avond)
Kosten:

  • Online € 55,-
  • Groep van 4 personen, € 45,00 pp
  • 1-op-1  €75,

Heeft u interesse of wilt u meer informatie: 06-81087607 of vul het contactformulier in.

Ontspanningsmassage Hond
Aarde

Bekijk de agenda voor beschikbare data