Vitale Paddenstoelen

Vitale Paddenstoelen; Ontdek de kracht van de natuur!!!

Champignons, Shiitake, Eekhoorntjesbrood, Oesterzwam en de Portobello, we kennen ze allemaal als eetbare paddenstoelen. Wat voor sommige mensen niet bekend is, is dat paddenstoelen ook een helende werking kunnen hebben voor onze dieren.

In deze 2-daagse cursus wordt je mee genomen in de wereld van de Vitale Paddenstoelen. We starten de cursus met de werkzame-/voedingsstoffen die de verschillende paddenstoelen bezitten. Vervolgens worden er een aantal Vitale Paddenstoelen besproken en gaan we zelf een tinctuur maken van een van de besproken paddenstoelen.

Daarnaast gaan we aan de hand van casuïstiek oefenen welke Vitale Paddenstoelen je kan inzetten bij de meest voorkomende ziektes.

Wat is inbegrepen?

Je ontvangt een uitgebreide syllabus met alle informatie die tijdens deze twee dagen besproken wordt. Koffie, thee, wat lekkers en een voedzame lunch zijn inbegrepen. Graag hoor ik van jou of er bijzonderheden zijn betreft voeding, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Data en Kosten

Wil je meedoen met deze super gave 2-daagse? Ik zie je graag!! Er is plek voor maximaal 4 deelnemers per cursus. Voor deze cursus geldt ook dat het op afroep in gepland kan worden. Voor de geplande data zie de agenda van LN-academie. De kosten voor de 2-daagse cursus bedragen € 267,- excl. BTW.

Bekijk alle beschikbare data voor de dagcursus