Het Team

De collega’s in de praktijk van Luna Nueva bestaan voornamelijk uit 4- benige blaffers en hinnekers. Ze helpen mee in de workshops, cursussen en jaaropleiding. Het prachtige van deze geweldige behulpzame collega’s is hun non-verbale communicatie, waarmee ze op geheel eigenwijze de deelnemers helpen zich verder te ontwikkelen….. Ik stel ze graag aan je voor!

In Memoriam Nimbus 2006 – 2019; Vernoemd naar de bezem van Harry Potter. Een pracht van een Briard. Ze is een wijze steun en toeverlaat en helpt op haar manier mee tijdens de praktijklessen. En voor een lekker snackje is ze je beste vriendin…..

Shaffy: Kruising Labrador x Friese Stabij, vernoemd naar Rames Shaffy. Hij is een optima forma levensgenieter. Shaffy heeft van beide ouders de beste raseigenschappen in zich. Tijdens de praktijksessies ligt hij heerlijk op tafel te snurken. Grootste hobby; spelen met de blauwe bal. Heeft een zwak voor Autodrop…

Fuego: Een bijna helemaal Arabier. Bijnaam Fikkielabamba. Doet op alle fronten zijn naam eer aan! Hij heeft een klein hartje dat omgeven wordt door een groot ego. Hij is mijn grote vriend, want ondanks zijn jonge ziel, heeft hij mij al veel wijze lessen geleerd! Tijdens de praktijklessen doet Fuego zijn best om mee te helpen. Iets dat niet altijd helemaal lukt……..

Dorien: Een seniore New Forrest merrie met een minder prachtig verleden. Zachtaardig behalve wanneer ze gevoerd wordt…….. Ondanks dat ze het soms een beetje lastig vindt, helpt ze altijd super fijn mee in praktijklessen.

Molly: Deze veelzijdige Welsh Mountain merrie is het kroonjuweeltje van de stal. Iedereen is dol op haar, inclusief Fuego (die stiekem een oogje op haar heeft…..). In haar carrière als kinderpony, heeft ze menig ruitertje geholpen vertrouwen te krijgen. Molly is een alleskunner, alleen heeft ze niet altijd even veel zin als het gaat om werken.……

Nimbus
Shaffy
Fuego

Doe je mee met de cursus?