Het Team

De collega’s in de praktijk van Luna Nueva bestaan voornamelijk uit 4- benige blaffers en hinnekers. Ze helpen mee in de workshops, cursussen en jaaropleiding. Het prachtige van deze geweldige behulpzame collega’s is hun non-verbale communicatie, waarmee ze op geheel eigenwijze de deelnemers helpen zich verder te ontwikkelen….. Ik stel ze graag aan je voor!

In Memoriam Nimbus 2-2006 –11- 2019; Vernoemd naar de bezem van Harry Potter. Een pracht van een Briard die met haar knappe verschijning  het boegbeeld van de praktijk geweest is. Ze was mijn wijze steun en toeverlaat en hielp op haar eigen manier mee tijdens de praktijklessen. Voor een lekker snackje was ze je beste vriendin…..

Shaffy: Kruising Labrador x Friese Stabij, vernoemd naar Rames Shaffy. Hij is een optima forma levensgenieter. Shaffy heeft van beide ouders de beste raseigenschappen in zich. Tijdens de praktijksessies ligt hij heerlijk op tafel te snurken. Grootste hobby; spelen met de blauwe bal. Heeft een zwak voor Autodrop…

Fuego: Een bijna helemaal Arabier. Bijnaam Fikkielabamba. Doet op alle fronten zijn naam eer aan! Hij heeft een klein hartje dat omgeven wordt door een groot ego. Hij is mijn grote vriend, want ondanks zijn jonge ziel, heeft hij mij al veel wijze lessen geleerd! Tijdens de praktijklessen doet Fuego zijn best om mee te helpen. Iets dat niet altijd helemaal lukt……..

Fozzie Bear: Onze barones vernoemd naar de komiek uit de Muppet Show, die wanneer het haar uitkomt op haar strepen kan gaan staan. Wenst met zachte hand behandelt te worden. Fozzie Bear wil graag helpen in de cursussen, maar vindt al het “aangeraak” nog wat spannend. Kan het beste kusjes geven van allemaal, wakawaka….

Nimbus
Shaffy
Fuego
Fozzie Bear
Daisy

Doe je mee met de cursus?