Het Team

De collega’s in de praktijk van Luna Nueva bestaan voornamelijk uit 4- benige blaffers en hinnikkers. Ze helpen mee in de workshops, cursussen en jaaropleiding. Het prachtige van deze geweldige behulpzame collega’s is hun non-verbale communicatie, waarmee ze op geheel eigen wijze de deelnemers helpen zich verder te ontwikkelen….. Ik stel ze graag aan je voor!

Chris
Hout Paard

Chris

Chris: Europese Arabier
Onze Benjamin van de stal met een goede inborst, slim en leergierig. Met zijn 4 jaar staat hij met alles nog aan het begin van zijn carrière. Op dit moment is hij vooral druk bezig met het uitzoeken van zijn grenzen en die van anderen en krijgt hij nog een beetje extra tijd om uit te groeien. Hij helpt zo te hooi en te gras mee tijdens de cursussen. En al zegt hij het zelf, dat doet ie best al knap……..

Finn
Metaal Paard

Finn

Finn: KWPN x Fries
De lieve goedzak van stal. Drukke hyperactieve paarden worden rustig bij Finn, want Finn zijn plasje maak je niet lauw! Zelf heeft hij maar 1 grote angst; KOEIEN….. Maar eigenlijk wil hij daar liever niet over praten. Ook Finn heeft een groot hart voor de cursisten en doet zijn uiterste best om het iedereen naar de zin te maken.

Fozzie Bear
Water Paard

Fozzie Bear

Fozzie Bear: KWPN x Prinses

Ons prinsesje van stal, vernoemd naar de komiek uit de Muppet Show: Fozzie Bear, die wanneer het haar uitkomt op haar strepen kan gaan staan. Wenst met zachte hand behandelt te worden. Fozzie Bear wil graag helpen in de cursussen, maar vindt al het “aangeraak” nog wat spannend. Kan het beste kusjes geven van allemaal, wakawaka….

Fuego
Vuur Paard

Fuego

Fuego: Een bijna helemaal Arabier. Bijnaam Fikkielabamba. Doet op alle fronten zijn naam eer aan! Hij heeft een klein hartje dat omgeven wordt door een groot ego. Hij is mijn grote vriend, want ondanks zijn jonge ziel, heeft hij mij al veel wijze lessen geleerd! Tijdens de praktijklessen doet Fuego zijn best om mee te helpen. Iets dat niet altijd helemaal lukt……..

Mauz

Mauz

Mauz: AraboFries
Deze gentleman is een paard, zeldzaam in zijn soort. Hij is van alle markten thuis en overal goed in. Mauz is opperhoofd van stal; hij windt (zonder dat hij er iets voor hoeft te doen) alles en iedereen om zijn hoefjes. Maar daar tegenover staat dat hij tijdens de praktijklessen de cursisten helpt bij het voelen van de meridianen en de acu-punten.

Pojke

Pojke

Pojke: Labrij x Labrador
De andere Benjamin maar dan van team hond. Hij vindt iedereen leuk en vanzelfsprekend denkt hij dat iedereen hem ook leuk vindt. Pojke kent 3 standen, springen, rennen, of op zijn rug liggen. Op dit moment loopt hij nog stage bij Shaffy, zodat ook hij model kan liggen in de cursussen!

Shaffy

Shaffy

Shaffy: Kruising Labrador x Friese Stabij, vernoemd naar Rames Shaffy. Hij is een optima forma levensgenieter. Shaffy heeft van beide ouders de beste raseigenschappen in zich. Tijdens de praktijksessies ligt hij heerlijk op tafel te snurken. Grootste hobby; spelen met de blauwe bal. Heeft een zwak voor Autodrop…

Doe je mee met de cursus?