4-daagse cursus "Werken met Etherische Olie"

Een 4- daagse cursus die lekker ruikt!

Etherische Olie is momenteel “hot and happening……”! Het zijn schatten uit de natuur met helende werking voor zowel het fysieke lijf als voor het emotionele leven van onze dieren. Toch hoor ik ook regelmatig mensen zeggen: “Ja leuk maar wat kan ik er eigenlijk mee?” Nou veel meer dan je denkt!!!!! In deze 4-daagse cursus ga je leren wat etherisch olie kan beteken voor jouw dier, maar ga je er vooral mee aan het werk!

Wat heeft de cursus jou te bieden ?

  • Je leert basisprincipes om veilig te kunnen werken met Etherische Olie
  • Je leert ± 10 breed inzetbare Etherische oliën; inhoudsstoffen, werking, hoe in te zetten, ect.
  • Je leert welke drager oliën geschikt zijn
  • Je leert wat hydrolaten zijn en hoe je ze kan gebruiken
  • Hoe je een zalf kan maken met etherische oliën
  • Je leert hoe je Etherische Olie in kan zetten in huid/vacht/haarkleed verzorging, EHBO, spijsverteringsklachten, mentaal/emotionele onbalans, ter ondersteuning van het bewegingsapparaat en hoe je ze kan gebruiken ter ondersteuning in parasieten bestrijding.
  • Je leert hoe je een ontspanningsmassage geeft in combinatie met Etherische Olie
  • Je gaat kennismaken met Guasha een TCM gerelateerde techniek
  • 5-elementen en etherische olie. Met welke type dier heb je te maken en welke etherische oliën passen het beste bij dit dier.

Werken met Etherische Olie-kid

Voor de deelnemers die zelf nog geen etherische olie hebben, bestaat de mogelijk om na afloop van de cursus (of eerder) een Olie-kid aan te schaffen. Deze kid bevat de Etherische Oliën die we tijdens de cursus besproken hebben, een Guashaschraper, 100 ml dragerolie en 250 gram groene leem (in poedervorm).

Wat je verder nog moet weten

Je wordt deze vier dagen volledig verzorgd; je krijgt een heerlijke voedzame lunch, koffie, thee en (gezonde) versnaperingen. Tijdens de cursus is het gebruik van materiaal inbegrepen en je ontvangt per module een uitgebreide syllabus. Het is mogelijk om (in overleg) je eigen hond of paard mee te brengen.

Aroma Specialisten opgelet!!!!

Werk je al met etherische oliën en wil je jouwzelf verdiepen hoe je de oliën kan inzetten vanuit de Chinese geneeskunde, dan is het ook mogelijk om losse modules te volgen.

Data: Zie agenda. Deze 4-daagse kan ook op aanvraag worden ingepland!

Locatie: Postweg 36, De Lutte
Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur
Kosten: € 540,- excl. BTW
Meer informatie: via contactformulier of 06-81087607

Bekijk alle beschikbare data voor de dagcursus