Workshop Acupressuur Paard!

Voor verbetering en behoud van de gezondheid van uw Paard!

Acupressuur is een Oosterse drukpuntenmassage waarvan de basis voor iedere paardeneigenaar aan te leren is. Uw paard regelmatig behandelen met acupressuur verbetert zijn/haar fysieke en emotionele gezondheid. En niet te vergeten; het versterkt de band tussen paard en eigenaar. Met acupressuur  wordt er gebruik gemaakt van de meridianen, de banen waardoor de lichaamsenergie stroomt (Qi). De meridianen zijn verantwoordelijk voor het voeden/bevochtigen van iedere cel in een lichaam. Met behulp van de punten die zich op de meridianen bevinden kun je een paardenlichaam helpen om in balans te komen en te blijven.

Het masseren van bepaalde meridianen en het behandelen van specifieke acu-punten hebben o.a. een versterkende invloed op de weerstand, optimaliseren de stofwisseling en het geeft ondersteuning aan het bewegingsapparaat (denk hierbij ook aan spier- en peesklachten, artrose gerelateerde aandoeningen.

Er wordt gewerkt met kleine groepjes (max. 6 personen), zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt voor het vinden van de meridianen en de acu-punten die tijdens de workshop besproken worden.

Deze praktische workshop is nu ook 1 – op – 1 te volgen!!!

Uiteraard blijft ook de mogelijkheid bestaan de workshop op lokatie te volgen!

Locatie: Postweg 36, De Lutte (of in overleg bij jou op stal)
Data: in overleg
Kosten: € 55,- inclusief hand-out, syllabus koffie, thee en wat lekkers!

Meer informatie? Vul het contactformulierr in of bel of app via nummer 06-81087607.

 		
Intro Workshop Acupressuur Paard

Opgeven voor de workshop of wil je meer informatie?