Over Luna Nueva

Hallo, ik ben Marlies Garvelink, de persoon achter de praktijk van Luna Nueva. Naast het runnen van de praktijk run ik ook onze prive stal, twee honden, mijn dochter en waar nodig ook mijn man ;-).

Dat ik iets met dieren zou gaan doen, was mijn hele leven eigenlijk al wel duidelijk, de vraag was meer wat, wanneer en hoe? Na een aantal zeer nuttige omzwervingen, kwam de opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut voor Dieren op mijn pad. Deze 5-jarige HBO-opleiding was wat je noemt een schot in de roos! In het laatste jaar van de opleiding werd de TCM module aangeboden en daar zag ik dat er een bijzonder mooie weg voor me open lag, die ik absoluut wilde gaan bewandelen. Ik had mijn passie gevonden!

Die weg bewandel ik nog steeds en het mooie van deze weg is dat er prachtige schatten te vinden zijn (soms moet je er even naar zoeken). Het is de weg van ontwikkeling en verdieping. Persoonlijk vind ik het de mooiste weg die ik ooit bewandeld heb en nog bewandel, want uitgeleerd ben ik nooit!. En hé, misschien komen we elkaar wel tegen tijdens een wandeling!

Over Luna Nueva

Wil je meer informatie of meedoen met een cursus?