Dagcursus acupressuur Paard

Wil jij een ontspannen en blij paard?

Acupressuur is een Oosterse drukpuntenmassage die in de basis voor iedere paardeneigenaar is aan te leren. Er wordt net als bij Acupunctuur gebruik gemaakt van meridianen, banen waar de lichaamsenergie door heen stroomt. De meridianen zijn verantwoordelijk voor het voeden en bevochtigen van iedere cel in het lichaam. Elke meridiaan heeft zijn eigen acu-punten. Door deze punten te behandelen help je het paardenlichaam in balans te komen en/of te blijven, zowel lichamelijk als emotioneel.

Zo kan een behandeling van specifieke acu-punten een versterkend effect hebben op de algehele weerstand of ondersteuning geven aan specifieke klachten van het bewegingsapparaat als peesklachten, artrose gerelateerde problemen en spierpijn.

Wat ga leren?

Tijdens deze cursusdag krijg je een kijkje in de wereld van de Chinese geneeswijzen, maar gaan ze vooral praktisch aan het werk. De nadruk ligt tijdens deze dag op de algehele gezondheid en het bewegingsapparaat. Daarbij is er ruimte om te leren waarmee je jouw paard ondersteuning kan bieden met acupressuur technieken.

Bij de dagcursus acupressuur Paard zijn inbegrepen koffie, thee fris, lekkere versnaperingen, gezonde voedzame lunch en een uitgebreide syllabus inclusief beeldmateriaal zodat de deelnemers thuis kunnen praktiseren. Tevens ontvang je een certificaat van deelname.

De dagcursus acupressuur paard wordt op aanvraag ingepland. Dit kan zijn 1-op-1 of voor een groep van maximaal 4 personen.

Locatie: Postweg 36, De Lutte of op verzoek op lokatie
Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur
Kosten: € 135- excl. BTW
Meer informatie: via contactformulier of 06-81087607

Acupressuur Natuurlijk Paard
Dagcursus acupressuur Paard

Bekijk de beschikbare data voor deze cursus