Hond top fit met Guasha en Acupressuur

Een praktische, tweedaags cursus die je in de breedste zin van het woord helpt jouw hond “top fit” te maken; fysiek en mentaal!

Wat ga je leren?

De basisprincipes van de Guasha en  Acupressuur worden besproken en toegepast. Je gaat aan de slag met diverse manuele technieken die ten grondslag liggen aan de acupressuur en je leert de basistechnieken van de Guasha. Ter aanvulling van het geheel gaan we een aantal zeer effectieve balans- en snuffeloefeningen  oefenen en gaan we werken met lichaamsbandages. Het toepassen van deze bandages hebben een zeer positief effect op de  lichaamsbalans, core stability en mentale gezondheid van de hond.

Wat maakt het verschil met andere cursussen?

Uniek aan de cursussen en opleidingen van LN-Academie is dat er standaard in kleine groepjes (maximaal 6 personen) gewerkt wordt. Persoonlijke aandacht en begeleiding hebben we hoog in het vaandel evenals interactie wat de cursisten de mogelijkheid biedt hun eigen verhaal te kunnen delen als daar  behoefte aan is! Het meebrengen van een eigen hond naar de cursus behoort tot de mogelijkheid!

Data: zie agenda

Wat krijg je voor je geld?

Kosten: € 250,00, hierbij zijn inbegrepen een uitgebreide syllabus, voedzame lunch, koffie, thee, fris en versnaperingen, gebruik van materialen. De deelnemers ontvangen tevens een certificaat van deelname.

De cursus wordt gegeven aan de Postweg 36 in De Lutte.

Meer informatie ……

Doe je mee met de cursus?

Leeuwerikstraat 4
7587 BA De Lutte
Enschede

T (06) 81 08 76 07
E